Goede Prive Kok Aan Huis

Aangenaam en uitstekend eten in Den Haag? Laat je los gaan met verse chinese kool en rundvlees of gebakken zalm.

 

Waar Vind Je Een Prive Kok Aan Huis

 

Mogelijk dat je een verjaardag hebt die zwaar wordt gevierd. De rompslomp is beduidend als er voldoende mensen zijn die wel iets culinairs lusten. Wij ontnemen je al die zorgen.

 

Reserveer Een Chef Kok Aan Huis

 

Een buffet is heel uitgebreid en wordt tip top verzorgd. Iets dat royaal wordt genomen zijn de koude hapjes met onder andere zalm en zilveruitjes.

 

Goede Prive Kok Aan Huis

 

De gerookte zalm is een van onze specialiteiten. Een warm buffet voor hoeveel mensen? Wij regelen het van begin tot het eind. Dit en nog veel meer kunnen wij je presenteren als het gaat om een geslaagd diner. De walking dinner is doorgaans een schot in de roos met een voorgerecht van Romaanse salade met gerookte kip, eitje van de kwartel Parmazaanse kaas.

En wat dacht je van een Gebonden vissoep en garnalen spies. De Gegrilde parelhoen met ratatouille en een paddenstoelensaus kok aan huis is een hoofdgerecht waar je een ieder blij mee maakt.

 

Reserveer Een Kok Aan Huis Den Haag

 

DeCitroen-meringue taartje is een perfecte afsluiter van het walkin dinner. Een romantische avond gezellig met de liefde van je leven? Wij regelen het diner aan huis. Het voorgerecht zou bijvoorbeeld kunnen zijn In vanille olie gegrilde coquille met een crème van zoete aardappel en stroopje van balsamico.

Na het voorgerecht volgt de Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take. Het is allemaal een voorproefje van wat komen gaat, het hoofdgerecht Geroosterde filet van eendenborst met een truffel-aardappelcrème, groene prei en een saliejus.

En met de Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs sluiten we de geschikte avond af. Voor een speciaal moment zoals de 21ste verjaardagsfeest van je jongen of dochter hebben we ook iets volledig speciaals.

Met de Tartaar van zalm met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje maak je diepe indruk.

 

Ervaren Chef Kok Aan Huis

 

Met Kwartelbouillon met een ravioli van paddenstoelen als tweede gerecht maken we de smaakpupillen klaar voor het volgende. De Zacht gebakken diamanthaas met een crème van pastinaak, groene asperges en portjus is als hoofdgerecht het belangrijkste onderdeel van de diner 21.

De Citroen meringue taartje is wellicht voor sommige het echte toppunt van belevenis.