Bestel Een Kok Aan Huis Den Haag

Je wilt sjiek eten, en dat gewoon bij jou thuis? Dat is geen probleem. Neem voor jou en je familie gewoon een buffet. Wil je veel of juist een paar gasten op het feestje om aan het buffet deel te nemen? Wij leveren maatwerk. Zoek je meer iets culinaire waar je niet voor aan een grote eettafel hoeft? Wij bereiden de lekkerste fingerfood. Laat ook het fantastische feest dat jij organiseert tot in de culinaire hoogstandjes verzorgen door catering Wassenaar. De familie zal kunnen smullen van de verse paksoi en diamanthaas of gepocheerde zalm.

 

Reserveer Een Kok Aan Huis

 

Met een feest die groots wordt gevierd zijn wij er om de vrienden van iets lekkers te voorzien. Als je gasten blijven dineren is het altijd een drukke bedoeling. Laat ons over het eten gaan.

 

Beste Prive Kok Aan Huis

 

Een buffet is erg uitgebreid en wordt tip top verzorgd. Heel gewild zijn de koude gerechten met bijv. garnalen en komkommers.

 

Bel Een Kok Aan Huis Den Haag

 

De gerookte zalm is een van de gerechtjes die wij geven. Een warm buffet voor hoeveel kennissen? Wij regelen het van begin tot het eind. Maar dat is nog lang niet alles wat wij in ons assortiment hebben. De walking dinner is steevast een hit met een voorafje van Romaanse sla met gerookte kippenvlees, kwarteleitje Parmazaanse kaas.

En wat dacht je van een Cappuccino van paddenstoelen en truffelroom. De Zacht gegaarde ossenhaas met een pittig aardappeltje en portjus is een hoofdgerecht waar je een ieder blij mee maakt.

 

Ervaren Kok Aan Huis Voor 2 Personen

 

DeGemarineerd roodfruit met witte chocolademousse is een geschikte afsluiter van het walkin dinner. Geen zin om zelf te koken? Bestel een diner aan huis om nog lang over na te praten. Zacht gegaarde kalfslende met een crème van tonijn met kappertjes en een kwarteleitje is een geweldig begin als eerste gerecht.

Na het voorgerecht volgt de Stukje gebakken runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus . Zacht gebakken diamanthaas met een crème van pastinaak, groene asperges en portjus

En met de Citroen meringue taartje sluiten we de geslaagde avond af. Voor een exclusief moment zoals de 21ste verjaardagsfeest van je jonge man of jonge meid hebben we ook iets compleet speciaals.

Met de Zalm op 3 manieren bereid met frisse gemengde salade een spiegeleitje van kwartel en een rucola olie maak je diepe indruk.

 

Bel Een Kok Aan Huis Den Haag

 

Het tweede gerecht mag er zeker zijn, wat vindt je van Romige meiknolsoep met spekjes, lente ui en shii-take? Het belangrijkste onderdeel van de 21 diner is het hoofdgerecht dat is iets speciaals zoals Zacht gebakken zalm met polenta met gebakken venkel en een limoen witte saus.

De Citroen meringue taartje is mogelijkerwijs voor sommige het echte toppunt van belevenis.

kok aan huis voor 2 personen